Про він розповів під час брифінгу, передає кореспондент «Вголосу».

За його словами, підняття тарифів – це ініціатива профспілок. Саме вони висунули таку вимогу. «Жодних ультиматумів приймати не буду. На таку ціну, яку вони пропонують, неможливо погодитися. Можна говорити про коригування тарифів, але це треба обговорювати та дебатувати з громадськістю. Я стою на питанні тарифів до кінця. Я є той останній бастіон. Тому що люди бідні, вони не мають грошей», - розповів Андрій Садовий.

Також мер Львова поскаржився на велику кількість зайців. «Люди вважають, що це круто: проїхатися і не заплатити. Вибачте, але дві гривні, це вже не є так критично. Тому я б дуже просив львів’ян поважати місто та один одного і платити за проїзд», - резюмував мер Львова. 

Нагадаємо, заступник директора з економіки ЛКП «Львівелектротранс» Олексій Зварич зазначив, що вартість проїзду в громадському електротранспорті Львова невдовзі зросте.  Уже у серпні, казали в ЛМР, у місті впровадять новий тариф. Замість 2 грн львів’янам за проїзд в електротранспорті доведеться платити 4,5 грн. Також більше платитимуть й пільгові категорії населення: замість 1 грн – 2,25 грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ