У справі Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, які були засуджені на 10 років за вчинення смертельного ДТП в місті Харкові, може виникнути новий скандал.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив представник потерпілих в ДТП Дмитро Марцонь. Він звинуватив Державне бюро розслідувань України і «Укрпошту» в халатності і затягуванні справи.

За його словами, 22 серпня скарга була передана на пошту, тому що ДБР знаходиться в Полтаві. Мало не наступного дня лист вже в Полтаві за місцем відділення де розташовано ДБР. Начебто все йде чудово. І тут раптом, лист пересилають в інше відділення. Фактично з того дня юрист щодня телефонує в «Укрпошту» з питанням де лист і чому його не доставляють.

Він підкреслив, що пошуки зниклих при пересиланні документів тривали дев'ятнадцять днів. При цьому ДБР і «Укрпошта» перекладали провину за подію один на одного.

Адвокат розповів, в кінці минулого тижня – дзвонив вже я сам. Вже з дуже чіткими претензіями. Лист начебто знайшовся. Але доставити його не можуть тому що немає листоноші.

«Ну, проблеми зараз і людей не вистачає! Нехай хтось із ДБР »підскочить« і забере на пошті. Дзвоню 100500-ий раз в ДБР з питанням про те чи може хтось із їхніх працівників забрати лист бо поштою нікому доставити. »Звичайно ні! У нас всі співробітники дуже зайняті! Нам на пошту ходити ніколи! І взагалі вони всі брешуть бо вчора листоноша приходив до нас в ДБР! Розбирайтеся з ними«, - повідомив він.

При цьому Марцонь стверджує, що при спробах зв'язуватися з Державним бюро розслідувань постійно виникали нібито проблеми зі зв'язком: »при всіх сотнях розмов то трубочка кидається, то зривається дзвінок «випадково»- що додає «задоволення» від процесу годинного спілкування«.

Ось така історія як фактично державні органи ідеально працюють. Хто може відзначте працівників »Укрпошти« і ДБР. Може щось зміниться», – підсумував він, додавши, що в зрештою лист все ж вдалося знайти і забрати.

Як писав «Вголос», Олену Зайцеву етапували до виправної колонії.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ