У Миколаєві викладач Миколаївського інституту права  НУ «ОЮА» Сергій Шубін потрапив у гучний скандал через свої висловлювання щодо майбутнього України.

Зокрема  Шубін заявив, що невдовзі держава Україна зникне з політичної карти світу, тобто розпадеться, а молоде покоління буде свідками цих подій.

Цю думку він аргументував тим, що найпершими захочуть відділитися жителі Західної України, оскільки багато хто з цих територій працює а Європі та бачать абсолютно інший рівень життя в європейських державах.

Мовляв «навіщо нам така країна, відділяємося від цієї України».

«Як там вона в історії називалася ЗУНР? От і ЗУНР будемо собі будувати, знайдемо собі Петлюру і будуватимемо», - заявив викладач університету.

Крім того, кандидат політичних наук підмітив, що не розуміє, чому георгіївська стрічка так негативно сприймається «на Україні», оскільки, на його думку, ця стрічка всього лише символізує героїзм людей і не несе жодних негативних емоцій.

При цьому варто зауважити, що він прокоментував і неоголошену російсько - українську війну на території Донбасу, зазначивши, що так звані самопроголошені республіки «Л\ДНР» не є терористичними організаціями.

Шубін вважає, що проросійські бойовики не вчиняли жодних терористичних актів на території України.

Як стало відомо,  аудіозапис промови викладача зробили студенти на одному з занять.

Крім того, Шубін активно ділиться своїми поглядами на своїй сторінці у Facebook і судячи з його вподобань, він є прихильником президента держави - агресора Володимира Путіна та «русского міра».

Як писав «Вголос», “Народне толк-шоу”: Україна закриває російські школи, а у Львові відкривають російськомовні класи. Трансляція.

ІА "Вголос": НОВИНИ