Про це повідомляє «Телеграф» із посиланням науряд Голандії.

Цього тижня були встановлені ще десять жертв пасажирів збитого в небі над Донецькою областю малайзійського «Боїнга-777» і таким чином станом на 10 жовтня загальна кількість упізнаних становить 272 жертв.

«З цих 10 жертв, сім є голландськими громадянами і троє – інших національностей. Враховуючи попередні ідентифікації тепер в загальній складності 272 жертв польоту MH17 визначені», – наголошується в оприлюдненому сьогодні повідомленні.

Як наголошено у повідомленні, родичі упізнаних жертв проінформовані. На прохання посольства країн, громадянами яких є пізнані, комісія не оголосила конкретні національності жертв.

«Командою фахівців ведеться робота по виявленню, але вже було підкреслено, що це може зайняти деякий час, перш ніж кожна жертва була ідентифікована», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 липня біля м. Торез Донецької області внаслідок теракту розбився пасажирський літак «Malaysia Airlines», який виконував рейс «Амстердам-Куала Лумпур». На борту перебувало 283 пасажирів та 15 членів екіпажу,які були громадянами 9 країн. Загинуло 83 дітей, в тому числі троє немовлят.

Громадянами Нідерландів були 193 особи, 28 людей були громадянами Австралії.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ