Про це інформує прес-служба Львівської обласної ради.

«Шановний Ігорю Мироновичу! Від імені депутатів Львівської обласної ради і від мене особисто прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого 75-річчя!

Своєю невтомною працею на благо України, Ви здобули заслужений авторитет серед громадськості Львівщини, національно-патріотичних та культурно-мистецьких кіл нашої держави. Ви є натхненням для молодого покоління, насамперед, – своєю багатогранною і значущою творчою спадщиною. Ваші поезії назавжди вписані в історію українського мистецтва.

Прожиті Вами роки можуть слугувати прикладом жертовного служіння нації, адже навіть попри репресії та переслідування радянської влади, попри роки заслань і таборів, Ви залишились відважним і незламним, зберегли високу мораль і честь, змогли пронести крізь час силу духу, міцність ідеї і щиру віру в краще майбутнє України. Не зважаючи на всі труднощі, які виникали, Ви писали і творили рідною українською, стали в переліку будителів національного відродження 1987-1989 років. Саме завдяки таким людям як Ви, невпинно прогресувала ідея вільної, незалежної, соборної держави. Ви й досі не втратили запалу і завдяки своїй активній громадянській позиції та патріотизму продовжуєте плідно і сумлінно працювати для неньки-України.

Низький уклін Вам і шана за невтомну і плідну працю, чітку громадянську позицію та оригінальну творчість.

Бажаємо міцного здоров'я, щасливої долі, радості й добра, а також подальших успіхів у роботі. Многих і благих Вам літ!», – йдеться у привітанні.

ІА "Вголос": НОВИНИ