[media=138266,138267,138268,138269] 

Про це повідомив у Facebook Роман Котляр, виклавши відповідні фото.

«Я пипець, який злий. Кремлівська агентура працює. Ікони революції знову хтось понівечив. Під носом у поліції, котра автобусами там стоїть! А скільки розмов було, що це історична спадщина, бутік москальський зачинили помпезно, власник котрого їх замалював. І тут знову! Ну чому не поставити під скло!? Що за Жесть! Давайте розголосимо це, щоби прийняли міри і захистили ці ікони», – обурюється Котляр.

Як писав «Вголос», 3 вересня 2017 року у Києві знищили патріотичні графіті, які були створені під час Революції гідності на фасаді магазину в центрі міста. Український інститут національної пам'яті тоді підготував звернення в поліцію та до Генеральної прокуратури за фактом вандалізму.

Згодом невідомі розгромили магазин «Емпоріум» на вул. Грушевського у Києві.

Власник магазину, який знищив графіті, нанесені під час історичних подій «Революції гідності» на фасаді будинку по вул. Грушевського, не погоджував свої дії з власником будівлі, яким є Національна академія наук.

Автор знищених «Ікон Революції» на фасаді будинку, художник Sociopath, вже висловився проти їх відновлення групою художників і захотів зробити це особисто.

14 жовтня 2017 року графіті відновили.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ