Про це повідомляє кореспондент Вголосу.

«Щойно ми зайшли до ВР і від імені Вас, від імені усієї української нації поставили не вимоги, а ультиматум українській владі. Їм ми чітко сказали наші вимоги. А це «червона лінія», ми розуміємо, що чекати від них конструктиву  немає ніякого сенсу. Вони мають швидше піти геть і дати дорогу тим, хто хоче і може брати відповідальність за сьогоднішню ситуацію в державі . Але ми заявляємо до цієї влади: не переступіть «червоної лінії», не приймайте закони про особливий статус Донбасу, в жодному випадку не приймайте закони про вибори на окупованих територій. Не приватизовуйте стратегічні для України підприємства, не допустіть ринку землі, не приймайте антисоціальних законів,  як-от: підвищення пенсійного віку, нищення малого бізнесу. Ми озвучили ці вимоги у Парламенті. Ті, хто там сидів реагували по-різному. Видно було, що вони не готові почути голос нації, але вони змушені його слухати», - сказав народний депутат України від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко

«Ми розуміємо, що багато чекати від депутатів не потрібно. Але перша наша спільна перемога – це амністія учасникам АТО. Ми продовжуватимемо нашу боротьбу. Я переконаний,  всіх антиукраїнських сил сьогодні траур, бо вони були впевнені, що ми націоналісти будемо боротися між собою, але цього не буде. Помилок, які були в історії, ми не допустимо. Націоналісти будуть єдині і хай тремтять наші вороги. Ми йдемо! Ми переможемо!», - наголосив нардеп-націоналіст.

Як писав Вголос, українські націоналісти з ВО Свобода, Правого сектору та Національного корпусу, сьогодні, 22 лютого, з трибуни Верховної ради озвучили свій ультиматум українській владі. 

ІА "Вголос": НОВИНИ