Смертна кара для колаборантів і зрадників, імперська сутність росії, воєнні злочини, шанси на перемогу, реалії сьогодення та важливе у розмові з Олексієм Гончаренком.

Україна платить дуже високу ціну, дуже болючу ціну за стратегічну помилку росії, можливо для світу це і полегшення, але «ця імперія рухне - в цьому немає сумнівів», - заявив Олексій Гончаренко, народний депутат України «Європейська солідарність», віцепрезидент комітету ПАРЄ з питань міграції та біженців у Спецефірі проєкту «Говорить Великий Львів» на телеканалі НТА.

Напередодні війни пан Олексій відзначився гучним виступом на сесії Верховної Ради України, де запропонував потенційним, на той час, окупантам завітати до пекла.

Поряд із окупантами маємо сьогодні і зрадників. Про них депутат має окрему думку:

«Покидьки окупанти, але зрадники гірші, вороги прийшли, так буває, ми будемо з ними битися, ми все зробимо, щоби дійсно тут був »ад« для них, але ці люди, які здали власні міста, людей, з якими вони ходили, здоровались, з якими вони жили поруч, це жах абсолютний. Мені дуже шкода, що однією з умов Ради Європи це те, що у нас немає смертної кари, але для цих людей я іншої кари просто не бачу», - вважає Гончаренко.

Питання навколо насильного вивезення десятків, сотень людей, дітей з Маріуполя, інших міст, не лише з метою зйомок пропагандистських роликів, насправді важливе й у ньому багато відповідей, однією з них Гончаренко вважає таке існування будь-яких імперій. Не заглиблюючись у далеку історію маємо приклади діяльності ерефії на наших очах. Йдеться про те, як росія задавила Чечню і з того часу там вже виростила нові покоління, які вже і є колаборантами, кадирівцями.

«Закликаю їх навіть не називати чеченцями, тому що вони є виродки, це люди, які зрадили власний народ. Але вони (рф - авт.) їх отримали і відносяться до них як до м'яса, і кидають їх далі. Атакували ними 2008 рік Грузія, захопили Осетію південну, Абхазію і тепер взяли цих осетинів і кидають їх до нас. А кого вони зараз ще кидають в перших рядах проти українців: це кримчани і мешканці так званих лнр, днр, яких вони там призивають поголовно. Це і є імперська сутність росії. Люди для них є ресурсом подальшої агресії», - малює причинно-наслідкові дії у своїй розмові у студії народний депутат.

Розповідає пан Олексій і про людей, які дивуються наявністю асфальту у селі та туалетові у хаті, чого ж очікувати від цих людей, яких тримають у напівтваринному стані, а потім кидають їх вбивати інших і гинути самим.

Не оминули в етері й новини про офіційну відправку до пекла українофоба жириновського.

Я думаю, що в пекло він відправився дуже давно, він не лише українофоб, він фоб всіх, просто, наволоч, дійсно. Хоч, кажуть про мертвих.. але про цього мертвого, слава Богу, нарешті.. Вони рухаються в цьому напрямку «балу сатани», там і лєнін лежить, чогось чекає. Володимир ілліч чекав на володимира вольфовича і я дуже сподіваюсь що скоро до них доєднається володимир володимирович і цей заклад «три валоді» на червоній площі нехай там стоїть і нехай вони вже троє зберуться в тому мавзолеї. Це якась антилюдська, антихристиянська держава, яка, навіть померти, вибачте, по-людськи не може", - колоритно розповів Гончаренко.

Такі події справді викликають позитивні емоції, так само як і кожен збитий літак і гвинтокрил і це абсолютно нормально.

«Ми на своїй землі. Ми ні на кого не нападали. Ми нікого не чіпали і тому, ми маємо повне право їх нищити, бо вони порушили усі закони людські, божі», - чому б цьому не радіти, зауважує депутат.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»: 

ІА "Вголос": НОВИНИ