Запис, який раніше так і не вийшов в ефір, розбурхав шанувальників співака, повідомляє «Сегодня».

Запис новорічної програми було зроблено ще в 1998 році, проте світ побачив його тільки тепер. Ролик, що з'явився в Інтернеті, по-справжньому шокував шанувальників Кіркорова, впевнених у тому, що зірка російської естради категорично проти алкоголю.

За сценарієм новорічної програми, яка так і не вийшла в ефір, Кіркоров в образі Діда Мороза приходить у гості до молодого телеведучого Андрія Малахова. Але замість стандартного інтерв'ю вийшов п'яний бенефіс Кіркорова. Втім, самі учасники запису незабаром після появи його в мережі виправдалися.

За словами Кіркорова, на передачу він приїхав тверезим, проте виявилося, що її записали без звуку. Однак Кіркоров одразу після цього поїхав до Крістіни Орбакайте відзначати католицьке Різдво і до того часу, коли йому повідомили, що програму потрібно записувати заново, вже встиг пристойно випити.

«Так, я не п'ю, – розповів Кіркоров в ефірі «Російського радіо». – Але дозволив собі такий-от маленький «зиґзаґ». Так вийшло, атмосфера душевна, сімейна була. І я дійсно пристойно випив. Хоча мені здавалося, що я був у нормальній кондиції. Дзвонить мені Стриженов, я йому пояснюю: «Вибач, не можу приїхати, я випив!». Саша мене починає вмовляти: «Та нічого страшного!» Коли мене о 02:00 привезли в студію, включили софіти, я відразу «поплив».

ІА "Вголос": НОВИНИ