Про це Вадим Карасьов розповів у коментарі «Вголосу».

За його словами, це була добре зрежисована витівка депутата Олега Барни, яка дійсно спрацювала як відволікаючий момент. Бо після інциденту всі почали обговорювати саме цю бійку, а не звіт уряду.

По-друге, на думку Карасьова, цей казус може бути свідченням того, що окремі депутати-мажоритарники  відчувають імовірність майбутніх дострокових парламентських виборів 2016 року і вже починають працювати на виборців.

«Олег Барна є депутатом-мажоритарником, і я думаю, що на тлі зубожіння людей після цього випадку у своєму окрузі він може отримати не засудження, а навпаки – підтримку. Тож цей випадок не відкидає того, що окремі депутати починають займатися особистим піаром на грані із застосуванням силової політики», – пояснив політолог.

Водночас Вадим Карасьов акцентував на тому, що витівку Барни було сплановано заздалегідь.

«Якби в нього не було букета, це б могло означати, що депутата вразила негативна доповідь Яценюка і він повівся емоційно. А тут ми бачимо, як Барна наближається до прем’єр-міністра з квітами в руках, що вказує на те, що це не спонтанний хід, не жест відчаю. Це добре продумана й підготовлена акція», – запевнив Вадим Карасьов.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді сталася бійка після того, як до прем’єра під час його виступу підійшов депутат від БПП Олег Барна з букетом квітів і відтягнув від трибуни.

Згодом народний депутат-«свободівець» Андрій Іллєнко зазначив, що сьогоднішній день у парламенті перетворився на дешеву комедію.

ІА "Вголос": НОВИНИ