Про це заявили в управлінні авіації Ірландії, пише «ТАСС.ру».

Під заборону потрапили всі польоти в аеропорт Шарм-ель-Шейха, а також використання повітряного простору над Синайським півостровом. «Ці заходи мають превентивний характер і будуть діяти до особливого розпорядження», - додав він.

У понеділок, 2 листопада, до місця трагедії вилетіли ірландські експерти - літак був зареєстрований в Ірландії на дочірню компанію американської Willmington Trust SP Services з офісом в Дубліні.

Нагадаємо, уламки російського лайнера «Airbus А321» компанії «Когалимавіа», який зник зранку 31 жовтня з радарів, знайшли біля аеропорту міста Ель-Аріш на Синайському півострові.

На борту було 217 пасажирів і 7 членів екіпажу.

Експерти американської розвідувально-аналітичної компанії «Stratfor»заявили, що найімовірнішою причиною авіакатастрофи над Єгиптом став вибуховий пристрій на борту «Airbus A321». 

Як повідомляли, серед пасажирів російського літака, що розбився на Синайському півострові в Єгипті, були четверо українців – українські дипломати отримали офіційне підтвердження цього від російського міністерства з надзвичайних ситуацій.

Про вибух на борту літака сьогодні повідомила американська телекомпанія «CNN» з посиланням на дані американської розвідки. Згодом про вибух також написали єгипетські ЗМІ

Нагадаємо, Лондон тимчасово призупинив польоти всіх літаків, що прямують до Британії з єгипетського міста Шарм-ель-Шейх.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ