[media=144626,144627] 

Про це сьогодні, 5 лютого, під час пікету Генерального консульства Республіки Польща у Львові заявила доктор філологічних наук Ірина Фаріон, передає кореспондент «Вголосу»

«Те, що ми сьогодні перебуваємо перед цим консульством, мене не дивує. Це закономірне явище. І висновки дуже прості. Якщо Степан Бандера, який відійшов у вічність ще у далеких 50-х роках минулого століття, сьогодні так позитивно впливає на громадську думку, то саме він вказує нам на шлях, яким ми повинні йти. Якщо, можливо, вже хтось у суспільстві приспав свою пильність і вийшов на «гнилу» ліберальну дорогу. То зараз наші західні сусіди вказують нам, що наш вірний шлях – це бандерівський. І ті гасла, які ми проголошували на початку третього тисячоліття про повну бандеризацію України, сьогодні актуальні», – наголосила Ірина Фаріон.

Фаріон подякувала полякам за те, що вони налаштовують українців на бандерівський шлях.

«Червоно-чорний прапор – це символ нашої націоналістичної ідеї. Тому я хочу подякувати нашим західним сусідам, не тільки полякам, а й тим, які нас налаштовують на правильний бандерівський шлях», – зазначила Ірина Фаріон.

Як писав «Вголос», у Львові, на вул. І. Франка, 110, представники націоналістичних сил сьогодні, 5 лютого, пікетують приміщення Генерального консульства Республіки Польща в Україні.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ