Як зазначено в повістці, Ірину Сех хочуть допитати як свідка в цій справі, інформує прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

«Звичайно, я піду на допит, адже бачила розстріли та загибель майданівців на власні очі. Надам усі необхідні свідчення, аби це допомогло знайти і покарати вбивць. Але бентежить те, що надворі – травень 2016-го, а прокуратура ще тільки допитує свідків у справі про розстріл Небесної сотні. Якщо потрібні були мої свідчення, то чому чекали понад два роки? Крім того, дивує, що справу вже спустили на низи», – зазначила Ірина Сех.

Нагадаємо, що в жовтні 2015 року було проведено обшуки в трьох заступників голови ВО «Свобода»  Олега Панькевича, Ігоря Янківа та Олександра Сича. Як пояснили в правоохоронних органах, обшук відбувся в межах розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення масових убивств громадян у Києві з 20.01.2014 до 21.02.2014 року. Згодом «свободівців» допитали в Генеральній прокуратурі України як свідків у цьому кримінальному провадженні.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ