Прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет заявив, що Ізраїль твердо стоїть на боці України. При цьому він наголосив, що Ізраїль створив польовий госпіталь в Україні для догляду за пораненими та робить все можливе, щоб допомогти припинити війну Росії проти України.

Про це повідомляє CNN, пише Цензор.нет.

«Що стосується війни в Україні, Ізраїль твердо стоїть на боці народу України і збирається продовжувати наші зусилля, щоб допомогти зменшити страждання і припинити кровопролиття», - заявив він.

Беннет додав, що Ізраїль направив найкращі медичні команди для створення найсучаснішого польового госпіталю на території України.

«Мені повідомили, що вони вже прийняли і вилікували понад 500 пацієнтів. У цей момент, в цей самий момент, лікарі і медсестри ризикують своїми життями, щоб врятувати життя тих, хто цього потребує. Я пишаюся тим, що робить Ізраїль. І, звичайно, ми робимо все можливе, коли нас просять внести свій внесок у зусилля з припинення цієї війни. Ми робимо це, підтримуючи тісну координацію зі США і з нашими європейськими партнерами», - підкреслив Беннет.

Нагадаємо, ми писали, що згідно з даними розвідки, очільник росії путін може спробувати нав’язати Україні так званий «корейський» сценарій.

ІА "Вголос": НОВИНИ