У Львівській області взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у вбивстві людей. Мова йде про 27-річного мешканця Сколе.

Про це повідомляє обласна прокуратура Львівщини.

За даними слідства, 17 липня затриманий чоловік двома пострілами з вогнепальної зброї застрелив 43-річного жителя Стрия. Після цього на території Львівської області було введено режим спецоперації.

Під час опрацювання правоохоронці виявили підозрілого хлопця, який зупинив рейсовий автобус та поїхав у напрямку Сколе. Його затримали, а під час перевірки у сумці хлопця поліцейські знайшли рушницю та патрони.

Ще один схожий злочин затриманий скоїв у Стрию 5 липня. Так, першою жертвою чоловіка став 41-річний працівник автомийки. Чоловік вбив його прямо поблизу відділення поліції. Спершу зловмисник стріляв у спину, а потім в груди.

Варто зазначити, що на момент вчинення злочинів чоловік не знаходився у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. На обліку в психоневрологічному диспансері не перебував.

Під час допиту у поліції затриманий зізнався, що вбивав людей, бо хотів дізнатися як це, коли ти когось вбиваєш, а мотивацією до другого вбивство було бажання побороти страх, який виник після першого.

Наразі триває досудове засідання.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ