Про це повідомляє УТ.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів  зазначив, що співпраця з Організацією економічного співробітництва та розвитку є важливим інструментом для оцінки конкурентних переваг національної економіки України.

«Ми надзвичайно цінуємо співпрацю з Організацією економічного співробітництва та розвитку, бо отримуємо вагому експертну підтримку для реалізації найбільш амбітних завдань у ключових напрямках реформування України: боротьбі з корупцією, реформі державного управління та забезпеченні верховенства права, а також галузі інвестицій та поліпшення бізнес-клімату», - підкреслив Степан Кубів.

Він наголосив, що Україна готова приєднатись до Рекомендації ОЕСР щодо ефективного державного інвестування на всіх рівнях урядування для проведення реформи державних інвестицій в України

«Ми також готові продовжити заходи з приєднання України до Рамкової домовленості з офіційно підтримуваних експортних кредитів та долучитися до робочої групи з експортних кредитів та кредитних гарантій», - додав Кубів.

Довідка: Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) - міжнародна організація, членами якої на сьогодні є 34 країни. За впливом ОЕСР належить до трійки провідних світових економічних установ поряд з МВФ та Світовим банком. ОЕСР сприяє економічному зростанню країн, що розвиваються, шляхом надання технічної допомоги.

ІА "Вголос": НОВИНИ