Члени Комітету розглянули презентації та пропозиції щодо розвитку підприємства від 4 претендентів, які пройшли перший етап конкурсу, а саме: Харро Ван Граафейланда, Мажейка Гінтаутаса, Олександра Перцовського та Ігоря Смілянського, повідомляє «Урядовий портал».

Ігор Смілянський має професійний досвід понад 17 років у сфері стратегічного, управлінського та фінансового консалтингу, в т.ч. у провідних глобальних консалтингових компаніях. Наразі працює в Нью Йорку (США), має досвід роботи в Україні та інших країнах світу. Отримав ступінь МВА в Georgetown  University та ступінь Juris Doctor в George Washington University Law School.

Конкурс на посаду керівника «Укрпошта» був оголошений 19 лютого 2016 року. В конкурсі взяли участь 48 претендентів. Відбір проходив у 2 етапи. На першому етапі комісія при Комітеті з призначень заслухала 48 конкурсних пропозицій та подала до Комітету 4 кандидатури, які були визнані комісією найкращими. На другому етапі кандидатури претендентів оцінювали члени Комітету.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ