Його кандидатуру на засіданні 16 травня підтримали 6 із 9 членів спеціальної комісії, інформує прес-служба обласної ради.

Тепер кандидатуру Юрія Гнатковського на посаду директора «Львівського палацу мистецтв» має затвердити депутатський корпус Львівської обласної ради. 

Юрій Гнатковський пропрацював директором Палацу мистецтв 8 років.

Як писав «Вголос», на посаду директора «Львівського палацу мистецтв» кандидувало троє осіб: Юрій Гнатковський, Семен Козак та Ігор Гавришкевич. 

Нагадаємо, голова Львівської обласної організації Національної спілки художників України Олег Микита під час засідання наголосив, що Юрія Гнатковського не мали допускати до участі в конкурсі, оскільки він є учасником судового процесу. За словами Олега Микити, громадськість звернулася з офіційним листом з цього приводу до голови Львівської обласної ради, проте на нього ніяк не відреагували.

12 травня у Львівській обласній раді відбулося засідання конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду директора комунального підприємства Львівської обласної ради «Телекомпанія «Львів-ТБ».

На 20 травня о 10:00 у Львівській обласній раді (каб. 307) вул. В. Винниченка, 18, відбудеться засідання конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський історичний музей».

ІА "Вголос": НОВИНИ