Про це повідомляє Футбол 24

Капітан Шахтаря Даріо Срна покине донецький клуб. За словами 36-річного хорвата, він налаштований продовжити виступи за межами України.

«Шахтар» хоче, щоб я залишився в клубі в якості функціонера, проте я хочу завершити кар'єру на футбольному полі. Я хочу ще один рік пограти для себе, у своє задоволення. Впевнений, що ще пограю десь в іншому місці.

«Шахтар» вже придбав молодого бразильця Додо, а також у команді є двоє талановитих українців. «Шахтар» завжди був моїм клубом, я був готовий віддати йому все. Для мене в Україні є тільки один клуб – це «Шахтар». Тому я продовжу кар'єру за межами України», – зазначив хорват.

В даний час Срна веде переговори з грецьким ПАОКом. Наразі 36-річний хорват перебуває у Салоніках, де веде переговори з директором клубу Любошом Міхелом, повідомляє Terrikon.

До слова, раніше Міхел працював саме у донецькому клубі протягом 7 років.

Нагадаємо, Срна виступає за Шахтар з 2003 року. Раніше повідомлялось, що хорват не отримає новий контракт від Шахтаря. В даний час Срна відбуває 17-місячну дискваліфікацію за позитивну допінг-пробу. Відсторонення завершується 22 червня.


 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ