Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

Поєдинок розпочався із атаки «зелено-білих». Після дриблінгу на куті штрафного майданчика, Олексій пробивав – захисник «Олександрії» вчасно підставився під м’яч та відвід загрозу для своєї команди. Гості намагались вирівняти статистику ударів по воротах суперника, а найліпший шанс не реалізував Сітало – вихід один на один з Кучинським завершився для нападника лиш невдалим ударом. 

«Карпати» агресивно відповідали на нечасті атаки олександрійців, як правило, без значних проблем проходивши центральну частину поля. 

Відкрили рахунок у матчі та водночас забили дебютний для своєї команди гол у новому сезоні гравці «Олександрії». Андрій Цуріков здорово впіймав круглого на лінії штрафного майданчика та першим дотиком переправив його в нижній кут – 0:1.

За кілька хвилин, після затяжної атаки, гості подвоїли свою перевагу – Кучинський не впорався з ударом Віталія Пономаря. Скоротити відставання міг Хорхе карраскаль, проте, плани колумбійця зіпсував Паньків – здійснивши крутий сейв. 

Матч проти добре знайомого суперника для «зелено-білих» завершився поразкою у два пропущених м’ячі: 0-2.

Тим часом, луганська «Зоря» з перемоги розпочала новий сезон української футбольної Прем’єр-ліги сезону-2018/19. У першому турі «чорно-білі» здобули вольову перемогу над суперниками з ФК «Маріуполь». Азовці відкрили рахунок уже на 9-й хвилині зустрічі, коли В'ячеслав Чурко реалізував пенальті. Такий рахунок протримався до 50-ої хвилини, коли Артем Гордієнко нарешті зрівняв цифри на табло. А переможний гол на 85-й хвилині провів Олександр Караваєв. Отож, 2:1 на користь луганської «Зорі».

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ