Про це повідомив начальник управління з розслідування кримінальних проваджень у сферах державної служби та власності Дмитро Сус на брифінгу.

«Наскільки я знаю, допиту не було сьогодні. Він прийшов сьогодні із запізненням на допит. Він прийшов пізніше і йому вручили повістку на завтра. Повістку він особисто отримав, розписався об 11:15», – повідомив Сус.

Натомість прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко назвав неправдивими повідомлення про порушення прокурорами процедури повідомлення про підозру і продемонстрував відповідне відео.

 

Брифінг прокурора Генеральної прокуратури України Владислава К...

Брифінг прокурора Генеральної прокуратури України Владислава Куценка та начальника управління з розслідування кримінальних проваджень у сферах державної служби та власності Дмитра Суса щодо повідомлення про підозру Віталію Каську 11.04.2016

Опубліковано Генеральна прокуратура України 11 квітня 2016 р.

Як повідомляли, Генеральна прокуратура України повідомила про підозру колишньому заступнику генерального прокурора України Віталію Каську у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190 та ч. 4 ст. 358 КК України.

Зокрема, Каська підозрюють у придбанні права на майно шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в особливо великих розмірах, а також у використанні завідомо підробленого документа.

Зокрема, В.Касько незаконно, в тому числі у спосіб використання підроблених документів, шляхом обману заволодів приміщенням службової квартири площею 155 м кв., що на бульварі Дружби Народів у місті Києві, ринкова вартість якої на момент скоєння злочинів становила близько 1,8 млн грн, чим спричинив шкоду державним інтересам в особливо великих розмірах.

Водночас В.Касько порушив права категорій осіб, що потребували поліпшення житлових умов та мали право на отримання житлових приміщень насамперед.

ІА "Вголос": НОВИНИ