Народний депутат України, голова викгнкому НСНУ Микола Катеринчук хоче, щоб фракція "Наша Україна" у ВРУ перейшла в опозицію у повному складі

Про це він заявив на прес-конференції у Львові сьогодні.

"Я саме зараз борюся за те, щоб вся фракція пішла в опозицію, бо вважаю, що це абсолютно не щиро перед тими виборцями, які нас підтримали на парламентських виборах, це суперечить нашій програмі, з якої ми йшли до виборців, це суперечить здоровому політичному глузду", - пояснив нардеп.

За словами Катеринчука, Президент України Віктора Ющенка також входить до складу опозиційних сил.

"Наше місце в опозиції. Я думаю, що Президент ще не розуміє, але він теж в опозиції, тому що за нього проголосували 15 мільйонів громадян України, в нього була програма, яка базувалася, на євро-атлантичному напрямку розвитку країни. І зараз цей вибір подається ревізії з боку Партії регіонів, які кажуть ні, ми хочемо інший формат розвитку країни, ми пропонуємо Україні інший курс політичний. А всі питання, пов'язані з євро інтеграцією зараз заблоковані прем'єр-міністром, виконавчою владою", - сказав він.

"Тому президент, не реалізовуючи свою програму сьогодні або знаходячись в боротьбі за реалізацію цієї програми, він в опозиції. Треба розуміти це", - підсумував нардеп.

Прес-Тайм



ІА "Вголос": НОВИНИ