У Вінниці, через два дні після затримання, обвинувачений вкоротив собі віку в тимчасовому ізоляторі. Чоловіку було 32 роки. Його підозрюють у розповсюдженні порнографії та катуванні власних дітей.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Він повісився на простирадлі в туалеті ізолятора тимчасового тримання.

На вихованні у підозрюваного було двоє всиновлених дітей: 3-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Це діти його колишньої дружини. Її у 2017 році позбавили батьківських прав. Діти жили з чоловіком. Вони були недоглянуті, проживали в антисанітарних умовах, спали на підлозі. У їх вихованні чоловік застосовував фізичне насильство.

Очільник ГУ НП у Вінницькій області Юрій Педос розповів, що чоловік у групах мобільних додатків розповсюджував фото та відео матеріали, які містять дитячу порнографію. Під час проведення санкціонованого обшуку у квартирі підозрюваного слідчі вилучили електронні носії інформації.

Раніше чоловік в соціальних мережах переписувався з самотніми жінками, які мали власних неповнолітніх дітей. Він пропонував їм надсилати йому фотографії та відео голих дітей.

Поліції стало відомо, що покійний розміщував оголошення про те, що візьме до себе на тимчасове проживання жінку з малолітньою дитиною. Також він через соціальні мережі пропонував вступити людям в інтимний зв'язок з його сином.

Наразі поліція перевіряє інших жінок, з якими чоловік спілкувався в інтернеті. Правоохоронці досліджують, чи отримував чоловік гроші за свої дії.

«Крім того, зазначається, що діти померлого зараз перебувають в одному з дитячих закладів. З ними працює психолог.

Як писав »Вголос", у Вінниці працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, затримали 32-річного чоловіка, який підозрюється у катуванні своїх дітей і розповсюдженні порнографії за їх участі.

ІА "Вголос": НОВИНИ