Казка Галичини на два дні занурила малечу та їх батьків у вигаданий, безтурботний та наповнений посмішками світ. Кожен, незалежно від віку, мав змогу відчути себе художником, з-під пензля якого немов оживали казкові герої. Хитру Козу, Ведмедика, Зайчика, Рака-Неборака, Лисичку та Вовчика розмальовувало більше 30 діток.

Завершена декорація стала чудовим місцем для класних сімейних фото та викликала чимале зацікавлення серед відвідувачів. Активно знимкувались не лише українські родини, а й іноземні гості.

Усі, хто не полінився зробити фото, також матимуть можливість взяти участь у розіграші подарунків від молочної компанії «Галичина» 6 червня. Для цього лише необхідно завчасно розмістити фотографії у Фейсбук із хештегом #казкаГаличини. Ті, хто не встиг сфотографуватися, мають змогу це зробити 1-4 червня на Дитячому форумі видавців біля стенду компанії (Палац Мистецтв).

Нагадаємо, що на вихідних у Львові завершився традиційний Фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю». Два дні поспіль він дарував відвідувачам нагоду зустрітись з улюбленими казковими персонажами просто неба. Свято приурочили Дню захисту дітей.

На сцені із власними театральними постановками виступали дитячі колективи з багатьох регіонів України. Постійно діяли зони для розваг, майстер-класів, забав та зустрічей з популярними казкарями та байкарями.

Тож вихідні запам’ятались для відвідувачів Шевченківського гаю цікавими та насиченими та багатими на казкові емоції.

ІА "Вголос": НОВИНИ