Поліцейський кортеж, який супроводжував герцогиню Кембриджську Кейт Міддлтон і британського принца Вільяма до Віндзорського замку, збив жінку похилого віку в Лондоні. Про це пише Daily Mail. Королівське подружжя їхало на урочистий захід.

83-літня Ірен Мейор, переходячи через дорогу, потрапила під колеса поліцейського мотоцикла, який їхав попереду. Як повідомляє видання, пенсіонерку доставили в лікарню з численними травмами і переломами тазових кісток. Її стан оцінюють як важкий.

За словами очевидців, поліцейський мотоцикліст їхав зустрічною смугою.

Зазначається, що королівське подружжя не помітило, що трапилось. Про аварію їм доповіли пізніше, коли вони вже були у Віндзорі. Вільям і Кейт висловили «глибоку печаль і стурбованість» станом здоров'я постраждалої і зв'язалися з її сім'єю. Ірен послали в лікарню квіти. Подружжя хоче відвідати її, коли дозволять лікарі, щоб принести свої вибачення. Однак наразі стан літньої жінки залишається критичним.

Додамо, що королівське подружжя принца Гаррі та Меган, які вперше стали батьками 6 травня, готуються до церемонії хрестин сина Арчі.

ІА "Вголос": НОВИНИ