"Лави Батьківщини, зокрема у нас на Львівщині, поповнила ціла низка екзотичних постатей", — зазначив в інтерв'ю RAZOM член виборчого Блоку «Наша Україна», народний депутат, голова ЛКО НРУ рухівець Ярослав Кендзьор щодо виборчого списку БЮТ.

"Минулого року ці люди дуже активно працювали з есдеками, є дуже багато прізвищ, які працювали у штабах та агресивно підтримували Віктора Януковича на виборах Президента", — сказав Кендзьор.

"Львів'яни дуже добре це вловили, тому що у нас в кожному містечку, в кожному районі на виду кожна людина. Цей кучмівсько-медведчуківсько-януковичський вінегрет дуже добре простежується в списку БЮТ. Разом з подіями 10 січня це гарантує повне нівелювання позицій БЮТ", — наголосив народний депутат.

"Тимошенко двічі з'явилась у Москві. Після того з неї зняли всі кримінальні обвинувачення. Але ми знаємо повадки Москви. Ні з кого Москва за гарні очі чи тонку талію своїх претензій не знімає. Тепер росіяни зробили Тимошенко інструментом дестабілізації ситуації в Україні. І це ще збіглося з її хворобливим бажанням неодмінно очолити уряд. Бачимо її в компанії московських холуйчиків есдеків, проросійськи налаштованих Регіонів та філіалу російської компартії – українських комуністів", — сказав голова ЛКО НРУ.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ