Відповідне рішення депутати прийняли під час сесії Львівської обласної ради сьогодні, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Голова Львівської облради Олександр Ганущин пояснив, що  раніше керівників комунальних закладів обласної ради призначали профільні департаменти, а зараз ця функція передана конкурсним комісіям. Саме комісія пропонуватиме на розгляд обласної ради ту чи іншу кандидатуру на посаду директора медичної установи, музею чи соціальної установи.

За словами Олександра Ганущина, найближчим часом буде оголошено конкурси на заміщення посад керівників «Охматдиту», Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також Львівського історичного музею та Палацу мистецтв.

Оголошення про початок конкурсу будуть оприлюднені в офіційному друкованому виданні та на сайті обласної ради, а також у інших ЗМІ.

Як писав «Вголос», сьогодні Ярослав Антонійчук написав заяву про переведення на посаду першого заступника директора комунального підприємства облради «Телекомпанія «Львів-ТБ», а тимчасовим керівником підприємства призначили Юрія Візняка.  

ІА "Вголос": НОВИНИ