Голова фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич зазначив: «Відповідно до статті 86 регламенту Львівської обласної ради, депутатові може бути продовжений час для виступу за рахунок часу іншого депутата, якщо останній був записаний до списку промовців. У нас є записаний, відповідно, немає обмеження у регламенті».

Також Олег Панькевич наголосив: «Відповідно до рішення, яке ухвалювали у 2016 році у Львівській обласній раді, якщо програма є завершеною, має бути звіт не на комісії, як нам сьогодні сказали, а має бути звіт про попередній рік на сесії обласної ради. Звіту ми не почули. Це також питання до голови Львівської обласної ради».

Депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Руслан Кошулинський висловив кілька зауважень щодо процедури: «Товариство, якщо є у нас норма, яка передбачає можливість передачі слова, було би коректно голові Львівської обласної ради на це зважувати. Якщо він бачить, що є можливість передачі і депутати в принципі погоджуються, то щоб не розривати виступ, доцільно було надати можливість з'ясувати це з депутатами і передати слово. Тоді не було б таких проблем: перше ‒ непорозуміння в тому, що ми мали передати слово, адже у регламенті це передбачено; друге ‒ було б якісніше для наших телеглядачів чи слухачів почути повний обсяг цього виступу».

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ