Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Олег Панькевич зазначає, що на минулому засіданні, 20 березня 2018 року, до порядку денного не внесли три проекти рішень від депутатів фракції ВО «Свобода», зокремапро формування консолідованого бюджету Львівської області на 2018 рік, про надходження до бюджету розвитку коштів від приватизації, про звіт генерального директора «Галсільлісу».

«За регламентом, на розгляд постійних комісій ради, а потім – на президію ради для формування порядку денного сесії обласної ради мають вноситись всі проекти рішень ради, якщо вони належно зареєстровані у виконавчому апараті ради не пізніше як за 30 днів до чергової сесії. Далі всі проекти має бути внесено до проекту порядку денного сесії. Однак президія вирішила, що вона має право обирати, що виносити на сесію, а інше – ігнорувати. Закон трактує це як перешкоджання діяльності депутата і тягне за собою покарання»,  зазначає Олег Панькевич.

Фракція ВО «Свобода» вимагає внести проекти фракції ВО «Свобода» на чергове пленарне засідання сесії Львівської обласної ради та припинити систематичне ігнорування свободівських ініціатив.

Як писав «Вголос», депутат від фракції ВО «Свобода» Ольга Шайдуліна, аналізуючи роботу Львівської обласної ради під керівництвом Олександра Ганущина, заявила, що у роботі органу є чимало порушень. Зокрема, нормою стало порушення законодавства.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ