Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Жахливі кадри зафіксувала камера спостереження. Постраждалий Ігор Агарков стверджує, що просто ішов у власних справах, коли з-під паркану вибігли пси та почали на нього нападати.

«Притиснувся до паркану, руки виставляв – відбивався. Щоби не звалили, я розумів, що якщо впасти – це кінець», – розповів чоловік.

Він зараз перебуває на лікарняному ліжку – собаки просто повидирали з його тіла шматки плоті.

Сусіди кажуть, що намагалися допомогти Ігорю, але собаки немов не відчували болю – в них кидали камінням, а вони продовжували стрибати на чоловіка.

«Кричали: Ігоре, не падай! Якби впав, його б за горло одразу. Дядя Коля на «Газелі» – машиною відбивали, тоді вони повтікали», – каже свідок подій Раїса Нищеглод.

Обурені місцеві жителі нарікають, що це далеко не перша проблема від бійцівських собак одного і того ж власника. Його люди звинувачують у тому, що пітбулів нацьковують спеціально.

На власника тварин уже писали заяви, але торік він відбувся штрафом.

«Він відчуває безкарність. Ходить, сміється, знущається з нас. Каже: я вас швидше постріляю, ніж приберуть моїх собак», – розповіла місцева жителька Наталія Шитова.

Господар собак Сергій Стаханов із тим, що його тварини небезпечні, категорично не погоджується.

«Мене не було вдома. Я собак не нацьковував. Собаки адекватні», – запевняє він і розповідає, що вигулює пітбулів без намордників і повідця, бо пси ідеально виконують усі команди та не виявляють агресії.

Налякані місцеві жителі запевненням Сергія не вірять і вимагають собак вилучити. Але в поліції кажуть, що  зробити це можна лише за рішенням суду. За ситуацію з постраждалим перехожим господарю тварин загрожує штраф і 2 роки позбавлення волі.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ