Про це інформує прес-служба ГУ Держспоживслужби України.

«У персоналу закладу громадського харчування та у 7 пацієнтів виділена одно типова сальмонела S.enteritidis групи D. Отримані дані щодо виділення з об’єктів навколишнього середовища бактерій групи кишкової палички, що свідчить про порушення санітарно-гігієнічних вимог на суб’єкті ТОВ «Суші Ленд».

На іншому суб’єкті ТОВ «Суші Лайф», де зареєстровано 1 випадок захворювання, також виявлені порушення санітарного законодавства», - йдеться у повідомленні.

Держпродспоживслужба видала розпорядження щодо тимчасового припинення роботи цього суб’єкта.

Як уже писав Вголос, масове отруєння пов’язують із вживанням суші у закладі громадського харчування «Суші Ленд Євразія» по вул. Дмитрівська, 2а. Ресторан зачинено, триває епідеміологічне розслідування випадків захворювання.

ІА "Вголос": НОВИНИ