Про це повідомляє «Перший криворізький»

«Стало відомо, що у другій міській лікарні Кривого Рогу помер чоловік, який отримав травми під час аварії, що сталася на проспекті Металургів 17 квітня. За попередньою інформацією, чоловік був співробітником «АрселорМіттал Кривий Ріг», – йдеться у повідомленні. 

Згідно з інформацією, чоловікові було 58 років.

Як повідомив УНІАН заступник завідувача приймальним відділенням міської лікарні №2 Володимир Степанов, чоловік помер сьогодні о 4:50.

За його словами, у постраждалого були черепно-мозкова травма, множинні переломи ребер, травми внутрішніх органів.

Степанов зазначив, що зараз у лікарні перебувають 12 постраждалих у ДТП. Двоє із госпіталізованих перебувають у вкрай тяжкому стані в реанімації. Стан 10 осіб – середньої тяжкості.

Як писав «Вголос», вранці 17 квітня біля міськради у Кривому Розі зіткнулися маршрутка, легковик і автобус, який перевозив працівників компанії «АрселорМіттал». На перехресті у міську маршрутку врізався легковик Mazda, який, за словами свідків, намагався проїхати перехрестя на жовтий. Маршрутку відкинуло на зустрічну смугу, де її вдарив більший автобус, який перевозив робітників металургійного підприємства - він зупинився об дерево на узбіччі.

Спочатку у ДТП загинуло восьмеро людей, ще 18 людей осіб отримали травми різних ступенів.

Поліція затримала водія Mazda, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ