Про це повідомили у прес-службі СКМ.

«Окружний суд Нікосії виніс рішення на користь фінансово-промислової групи України СКМ у суперечці з компанією Raga Establishment щодо статусу Укртелекому, скасувавши розпорядження кіпрського суду від 27 грудня 2017 року про обмеження на відчуження («заморожування») деяких активів групи СКМ», - йдеться у повідомленні.

За словами директора з міжнародних відносин та зв'язків з інвесторами CКM Джока Мендоза-Вілсона, мова йде про зняття всіх обмежень на розпорядження активами групи.

Також він додав, що СКМ продовжить активно захищатися від позовів Raga Establishment і відстоювати свої позиції на території Кіпру, і в інших юрисдикціях.

«У своєму рішенні суд зазначив, що у грудні 2017 року компанія Raga неправомірно домоглася судової заборони, для якого були відсутні реальні підстави. Це наочно демонструє поведінку Raga в суперечці та істинний характер її позовів проти групи СКМ на території Кіпру. Ми наполягаємо, що всі ці позови є безпідставними, так само як і судова заборона, яка сьогодні була скасована», - зазначив він.

ІА "Вголос": НОВИНИ