Директора Інституту трансформації суспільства Олег Соскін розповів, чому Ірина Луценко хоче скласти мандат нардепа.

Про це він розказав у коментарі «Вголосу».

«Враховуючи те, що Юрій Луценко поїхав у Лондон і вчить там мову, то є підстави очікувати, що вони просто виїдуть з України. Я так вважаю тому, що їм просто тут вже немає чого робити. Юрій Луценко розумна людина і дружина у нього теж розумна і вони обоє розуміють, що буде відбуватись погіршення політичної ситуації. Вони також розуміють, що для них в Україні зіграні вже всі «партії», які були можливими. У них достатньо фінансів та інших ресурсів для такого. Крім того у них велика сім’я – син, його дружина, їхні діти… Я вважаю, що у зв’язку із цим усім вони просто прийняли рішення переїхати до Великобританії», - сказав Олег Соскін.

«А можливо, що йому поставили таку умову ті, хто із ним працюють, може сама Луценко вже й насправді не має здоров’я, щоб займатись політикою в Україні. Все може бути, але це все означає, що клан Луценка виходить із політичної боротьби. Вони вже своє віджили як політичні фігури: повністю змінився політичний ландшафт, в якому Луценки себе не бачать.

У них є все, навіщо їм чимось ще тут займатись, якщо вони можуть жити в іншому вимірі? Україна зараз, фактично, є божевільнею, що тут робити дуже багатим людям, які вже не хочуть займатись політикою?», - додав експерт.

Читайте повну версію статті: Здоров’я, політична безвихідь чи кримінал? Чому Ірина Луценко здає депутатський мандат.

ІА "Вголос": НОВИНИ