Про це Кличко заявив під час зустрічі з громадськістю, профільними службами КМДА і представником забудовника, передає прес-служба мерії.

"Андріївській узвіз — це візитівка міста. Якщо забудовник хоче там будувати, він має розуміти, що не вдасться спорудити все, що йому заманеться. Тому я вимагаю зупинити будівництво. Без висновків фахівців, що цей проект відповідає всім необхідним нормам та естетичному вигляду старовинного Подолу, без компромісу з громадськістю будівництва там не буде", — наголосив Кличко.

Він звернувся до забудовника з вимогою зробити макет будівлі за скоригованим проектом. І підготувати до Містобудівної ради всі документи, які б засвідчували законність будівництва. Якщо цього не буде зроблено, то на сесію Київради буде винесене питання про розірвання договору оренди земельної ділянки.

Нагадаємо, раніше Окружний адміністративний суд скасував рішення Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київради про заборону будівництва готелю в столиці за адресою Андріївський узвіз, 14-16.

ІА "Вголос": НОВИНИ