Мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у Facebook відео, в якому показав, як триває реконструкція пляжу «Троєщина».

«Вже невдовзі мешканці Троєщини зможуть з комфортом відпочивати на оновленому пляжі. Ремонтні роботи в зоні відпочинку біля води завершуються. І цього року ми піднімемо ще один «Блакитний прапор» на ще одному столичному пляжі», - написав мер.

Він зазначив, що на пляжі «Троєщина» встановили душові кабінки, кабінки для переодягання та навіть зручні туалети. Будівельники закінчують вкладати плитку на нових пішохідних доріжках і доробляють нові лави.

Облаштували на пляжі також нові волейбольний і дитячий майданчики. Є спеціальні зони відпочинку для неактивної засмаги. Також мають намір встановити фонтанчики з питною водою. Для безпечного відпочинку на воді встановили рятувальні пости, де чергуватиме «Пляжний патруль».

«А зовсім скоро на пляж «Троєщина» завезуть відомий «багамський» пісок», яким вкриють площу розміром понад 3 гектари, - повідомив Кличко. - Загалом за три останніх роки ми повністю оновили 7 комунальних пляжів столиці, що здобули відзнаку «Блакитний прапор», бо відповідають тепер міжнародним стандартам. «Троєщина» стане восьмим сучасним і комфортним пляжем Києва!».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ