Щойно відбулася звітно-виборна конференція Федерації боксу України, повідомляє прес-служба ФБУ.

Віталій Кличко, знаходячись у президії зібрання, через пів години залишив залу, зазначивши у своєму виступі, що пригнічений атмосферою, у якій окремі делегати та ті, хто увірвалися до зали силоміць, дозволили собі некоректну поведінку, таким чином порушивши регламент та перейшовши до з’ясування стосунків.

Після того як всесвітньо відомий боксер разом із численним оточенням тележурналістів та однодумців пішли, конференція продовжила роботу, розпочавши процедуру „з нуля”, оскільки із 60 зареєстрованих делегатів у залі залишилося 44, що давало усі підстави для продовження роботи та прийняття рішень.

Продемонструвавши виваженість, делегати одностайно переобрали на новий термін Президентом ФБУ – Володимира Рябіку, народного депутата України, відомого боксера. Почесним Президентом федерації обрано - Анатолія Кінаха, Голову РНБО України.

На сам кінець присутні затвердили текст звернення до всіх, хто не байдужий до українського боксу щодо його всілякої підтримки і розвитку та заклик до діалогу замість розбрату на царині українського боксу.

І-Репортер

ІА "Вголос": НОВИНИ