Гнівного листа до українського боксера Тайсон Ф'юрі розмістив у Twitter.

Тут боксер циганського походження, колишній суперник Кличка на рингу, висловив невдоволення через коментарі Володимира в пресі. Ф’юрі нагадав екс-чемпіонові світу, що колись спортсмен зазнав поразки при зустрічі з ним.

Негативні емоції у Ф’юрі зумовили слова Кличка про повагу до Ентоні Джошуа. Українець захоплюється його майстерністю після технічної поразки. Разом з тим, за словами Тайсона Ф'юрі, у поєдинку з ним боксер «не міг завдати жодного удару». Понад те, чоловік переконаний, що вони обоє знають, хто насправді кращий:

«Володимире, я не розумію, чому ти так озлоблений після поразки циганському королю. Ти постійно говориш про поразку від Джошуа, кажеш, який він великий. Але той поєдинок ти програв технічним нокаутом. До самого кінця зберігалися шанси 50 на 50. Ну а в нашому протистоянні ти не зміг завдати жодного удару, я примушував тебе промахуватися і просто грався з тобою в рингу».

До всього, Ф'юрі запевнив, що буде завжди снитися Кличку у жахах, тому він ніколи не забуде про «цигана».

«Я буду завжди приходити в твоїх кошмарах, доктор Кличко, і ти завжди будеш пам'ятати про те, що не зумів перемогти товстого цигана», – додав Тайсон Ф'юрі.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ