Про це Кобзон заявив після відвідування ним Республіканської дитячої клінічної лікарні в Сімферополі, передають «Факты и комментарии».

«Замість того, щоби збирати валюту і вилікувати дитину, доцільніше буде за пріоритетністю зібрати кошти і допомогти Криму, допомогти дістати медикаменти... Крим не просто так повернули Росії. Крим повернули до бюджету Росії, а він не такий успішний. Потрібно виділяти кошти на охорону здоров’я, а в умовах санкцій їх усе менше й менше», – зазначив політичний співак.

Імовірно, цій заяві передувала подорож дружини Йосипа Кобзона до Криму, де вона відпочивала в Ялті. Після повернення додому, за словами російського співака, дружина була дуже засмучена щоденними прогулянками набережною Ялти.

Заява «путінського» співака викликала хвилю обурення в Інтернет-користувачів. Вони нагадали йому нещодавню заяву з приводу санкцій Євросоюзу і про те, як він може обійти ці санкції.

Як писав «Вголос», Кобзон запевняв, що в разі необхідності оперуватися в країні, яка наклала на нього санкції, співак звернеться до президента Путіна, який допоможе виїхати за кордон.

Нагадаємо, російський співак і депутат Державної думи РФ Йосип Кобзон любить відвідувати окуповані російсько-терористичними військами «ЛНР» та «ДНР». Нещодавно він гастролював у Донецьку та Луганську, де співав для ватажка бойовиків Олександра Захарченка гімн так званої «ДНР», в якому звучать слова «Мы с тобой Москва! Мы с тобой Донбасс!».

ІА "Вголос": НОВИНИ