За рахунку 7: 2 на користь «Міная» воротар мукачівців по-хамськи вдарив в обличчя суперника, за що отримав червону картку. Між командами спалахнула бійка, і в цей момент на майданчик вибігли півтора десятка фанів «Алекса», від яких спершу дісталося кулаком по голові одному з гравців «Міная», а потім і Допілці. Олег опинився на підлозі, і секунд десять його били ногами і руками десяток молодиків, поки за нього не заступилися гравці. Матч вже не догравали.

«Це пацани по 20 років, один був з пляшкою. Може, вони п'яні були. Може, під чимось ... Вдарили нашого гравця, потім мене, а потім кинулися на мене натовпом. З таким свавіллям я ще не стикався, – розповів  segodnya.ua Допілка. – На відео здається, що мене мало не вбивали. Але я там, як борець, грамотно закрився цим диваком, який мене вдарив і з яким я впав. А вони накинулися купою і один одному тільки заважали. Самопочуття – нормальне, трохи вище вилиці напухло. У партнерів травми серйозніші: у одного потилиця розбита, в іншого синяк під оком. Там же ще продовження було. Нашого гравця ці гопники зустріли на вокзалі, впізнали по рюкзаку, і його ще побили».

«Ви що, звірі?, – говорить про фанів «Алекса» партнер Допілки Михайло Кополовець. – Добре ще, нікого не штрикнули. Ви думаєте, у тих хлопців не було ножів?».

«Оскільки нас не сповістили про проведення цього матчу, то і охорони громадського порядку там не було», – сказали у Закарпатській поліції, додавши, що отримали заяву від одного з потерпілих, призначена судмедекспертиза.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ