Про це пише Reuters.

Під час інтерв'ю на телеканалі ABC Івана жартома назвала себе першою леді, розповідаючи про свою книгу «Вирощуючи Трампа».

«Я маю прямий номер телефону у Білому домі, але я насправді не хочу туди телефонувати, тому що там Меланія», – розповіла Івана, яка була одружена з Дональдом Трампом з 1977 по 1992 роки.

«Я дійсно не хочу викликати якісь ревнощі чи щось подібне, тому що взагалі-то я – перша дружина Трампа, ясно? Я – перша леді, ясно?», – сказала вона.

У відповідь на це Меланія Трамп через свого речника виступила із заявою, в якій згадала себе, Дональда Трампа та сина Баррона.

«Місіс [Меланія] Трамп зробила Білий дім домом для Баррона та президента. Вона любить жити у Вашингтоні і її шанують в ролі першої леді Сполучених Штатів. Вона планує використовувати її титул і роль, щоб допомагати дітям, а не продавати книги», – йдеться у повідомленні.

«Безумовно, не було жодних підстав для такої заяви колишньої дружини. На жаль, вона лише шукає уваги та корисливого шуму», – додала Меланія.

Наразі незрозуміло, чи був президент США знайомий із суперечкою двох його дружин. У понеділок він грав у гольф із сенатором-республіканцем Ліндсі Гремом. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ