Про це повідомляє видання The Hill, посилаючись на документи Федеральної виборчої комісії.

Причиною високих витрат могло стати розслідування російського втручання до президентських виборів в США і відповідних зв’язків Росії з передвиборчою компанією Трампа, повідомляє видання.

За даними комісії, передвиборча кампанія Трампа отримала 10 мільйонів доларів за третій квартал 2017 року і витратила 4 мільйони, включно з виплатами юристам.

Найбільші суми, зокрема, отримали юридична фірма Alan Futerfas ($237 924), яка представляла Дональда Трампа-молодшого в розслідуванні втручання Росії до виборів 2016 року; а також юридична фірма Jones Day - $802,185.

Національний комітет Республіканської партії визнав, що він також допомагає членам родини Трампа, яких заторкнуло слідство, сплатити рахунки юристів.

Розслідування втручання Росії до виборів, яке проводить спеціальних прокурор Роберт Мюллер, ще більше наблизилось до Білого дому і безпосереднього оточення Трампа, зазначає видання.

Минулого тижня, команда Мюллера допитала колишнього керівника апарату Білого дому Райнса Прібаса і почала допити посадовців Білого дому, зазначає видання з посиланням на Fox News.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ