Про це Зборовський розповів у Facebook.

За його словами, незважаючи на зібраний ним повний пакет документів, співробітники посольства відмовили йому в отриманні візи, аргументувавши це недостатньо високим рівнем його зарплати: «Ми не можемо дозволити вам поїздку в США, ми вважаємо, що у вас недостатньо коштів для такої поїздки».

Разом з тим, Зборовський зазначив: іншою причиною відмови стала підозра посольства в бажанні поліцейського залишитися в США в якості нелегала.

«Читаю папірець: «не продемонстрував міцні зв'язки в країні постійного проживання. Ви не довели, що маєте зв'язки, які змусять Вас повернутись до країни постійного проживання після подорожі»...

Тобто командир батальйону нової реформованої патрульної поліції, якому довірили 350 підлеглих в Україні, із заштампованим європейськими візами паспортом має низьку заробітню плату, а отже є високий ризик, що захоче залишитися в Штатах нелегальним мігрантом і не повернеться назад...Мда, по-філософськи.

Друзі питали чи буду ще раз подаватися. А що у мене найближчим часом може змінитися? Піднімуть зарплату? Не передбачається - ні, не буду. Тепер от третій день сиджу і переконую себе в тому, що не так вже й хотілось», - каже правоохоронець.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ