Депутати заслухали звіти департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації про виконання обласного бюджету у 2012 році та департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області за 2012 рік. Обидва звіти комісія рекомендувала до розгляду на сесії обласної ради.

Також на засіданні комісії було заслухано звіти департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей, та департаменту з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю про виконання програм, які фінансувалися з обласного бюджету у 2012 році.

Депутати обговорили проблемні питання фінансування програм та затвердили звіти про їх виконання. Загалом було заслухано вісім звітів про виконання обласних програм, а саме: обласної програми щодо організації та проведення протокольних і масових заходів, програми розвитку української мови, української культури та історичної свідомості громадян України на території Львівської області, обласної програми поповнення бібліотечних фондів, програми розвитку культури, регіональної програми розвитку інформаційного простору Львівської області, обласної програми відзначення у Львівській області свят державного, регіонального, місцевого значення, пам'ятних дат, історичних подій та аналізу суспільно-політичної ситуації в регіоні, програми розвитку кінематографії та регіональної програма розбудови сфери охорони культурної спадщини Львівської області.

З метою детального розгляду проектів програм на 2013 рік та заходів обласних програм, які будуть фінансуватися з обласного бюджету у 2013 році, депутати вирішили провести окреме засідання.

ІА "Вголос": НОВИНИ