Комітет ВРУ з питань боротьби із оргзлочинністю та корупцією відмежувався від заяв свого консультанта Павла Бернадського на адресу представників Львівської облради. Про це йдеться у листі голови комітету В.Стретовича, який надійшов на ім’я голови Львівської облради Михайла Сендака. ― повідомила прес-служба Львівської облради.
У листі зазначено, що на час зроблених Барнацьким заяв, останній перебував у відпустці, „отож висловлені Барнацьким П.С. погляди щодо діяльності певних осіб Львівщини не є оцінкою Комітету”.
Комітет також попередив Барнацького про „необхідність не допускати дій і вчинків, які можуть зашкодити інтересам держави або негативно вплинути на репутацію Верховної Ради України, її органів та Апарату”,
У січні Павло Барнацький, перебуваючи у Львові, зробив багато закидів на адресу Голови Львівської обласної ради Михайла Сендака та депутатів обласної ради. Зокрема, Михайла Сендака було звинувачено в розкольницьких діях на території Львівщини, сепаратних переговорах з депутатами від фракції "Соціальна Справедливість", а депутати обласної ради, на переконання Барнацького, фінансуються народним депутатом П.Димінським. У своїх коментарях Михайло Сендак спростував усі закиди і звернувся до Голови Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією В.Стретовича, аби з’ясувати, чи давав комітет консультанту секретаріату Комітету Барнацькому доручення робити відповідні заяви від імені Комітету.

ІА "Вголос": НОВИНИ