Про це пише «ГоГетНьюс».

Клаус Фроліх, представник BMW, виступив на виставці Consumer Electronics Show, яка відбулася в Лас-Вегасі, де повідомив про те, що випуск автомобілів з автономною системою керування є реальністю для компанії.

Варто відзначити, що розробкою систем безпілотного управління займаються розробники з комп'ютерного гіганта Intel та ізраїльська компанія Mobileye.

Фролов також розповів, що тестування є найважливішим кроком у напрямку виробництва безпілотних машин. Безпосередній випуск автомобілів запланований на 2021 рік.

За словами представника BMW, в тестах візьмуть участь 40 автомобілів, але з часом їх число повинне буде зрости. Триватимуть тести безпілотників до кінця нинішнього року.

Варто нагадати, що недавно BMW і Baidu припинили співпрацю в напрямку виробництва безпілотних авто, оскільки партнерам не вдалося виробити бачення реалізації проекту.

Раніше німецького концерну, компанія Uber почала тестувати безпілотні авто, в яких водій буде здатний в будь-який момент часу взяти керування автомобілем на себе.

-

 

ІА "Вголос": НОВИНИ