Про це повідомляє The Verge.

У повідомленні йдеться, що додатки, які використовуються для віддаленого управління майнінговими сервісами або пристроями не блокуватимуться.

В під заборону також потрапили додатки, що просто дублюють контент існуючих додатків, не пропонуючи нічого нового. Також Google тепер може видаляти схожі додатки, створені одним і тим самим розробником, і додатки, зроблені за шаблонами за допомогою онлайн-інструментів або майстрів додатків і відправлені в магазин від чужого імені.

Є й інші нові обмеження на програми, пов'язані з вогнепальною зброєю та аксесуарами для вогнепальної зброї. Відтепер заборонені програми, які рекламують продаж вибухових речовин, вогнепальної зброї, боєприпасів або деяких аксесуарів для вогнепальної зброї.

До них відносять предмети, які імітують постріли, а також пристрої, які перетворюють зброю на автоматичну. Під забороною також додатки, які надають інструкції з виробництва вибухових речовин, зброї та боєприпасів.

Також заборонені додатки, які призначені для дітей і при цьому містять матеріали для дорослих, та додатки, які змушують користувачів кликати на рекламу або ділитися персональними дані в цілях реклами, щоб отримати повну версію програмного забезпечення.

ІА "Вголос": НОВИНИ