Про це повідомили поінформовані джерела, передає The Wall Street Journal.

За інформацією видання, чотири повістки пов'язані з розслідуванням контактів оточення Дональда Трампа з російськими офіційними особами, зокрема, виклик на слухання у цій справі отримали екс-радник Трампа з національної безпеки Майкл Флінн і адвокат президента Майкл Коен.

Ще три повістки палата представників направила в найбільші американські спецслужби - Агентство національної безпеки, ФБР і ЦРУ.

У рамках слухань представники цих відомств повинні будуть відповісти на запитання щодо наявності імен найближчих помічників Трампа в секретних доповідях спецслужб адміністрації екс-президента Барака Обами в перехідний період передання влади.

Повідомляється, що повістки надіслано екс-раднику адміністрації Обами з нацбезпеки Сюзан Райс, колишньому директору ЦРУ Джона Бреннану і екс-постпредові США при ООН Саманті Пауер.

Напередодні спеціальний комітет з розвідки Палати представників Конгресу США направив запит екс-раднику президента Дональда Трампа Борису Епштейна про надання інформації в рамках проведеного розслідування з приводу втручання РФ у президентські вибори.

 

«Вголос»
 

ІА "Вголос": НОВИНИ