Про це повідомляє УТ

За інформацією видання, що Мін'юст повинен був передати всі документи ще в п'ятницю, але це було зроблено в суботу, 23 червня.

За словами прес-секретаря спікера Палати представників Ешлі Стронг, Мін'юст попросив більше часу для передачі інших документів і Конгрес на це погодився. 

Стронг додала, що обидва комітети Палати представників - юридичний комітет і комітет з питань розвідки - очікують, що Мін'юст виконає свої зобов'язання повною мірою.

Зазначимо, що 3 квітня у Сполучених Штатах Америки нідерландського юриста Алекса ван дер Зваана, якого звинуватили у брехні під час надання свідчень у рамках розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера втручання РФ у вибори в США, засудили до 30 днів ув’язнення. Алекс ван дер Зваан став першою людиною, яку засудили у рамках розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера. Нідерландця ув’язнили через два місяці після того, як він визнав, що брехав федеральним агентам про свої контакти з колишнім радником президента США Ріком Гейтсом і людиною, яку Федеральне бюро розслідувань оцінило як пов'язану з російською військовою розвідкою.

ІА "Вголос": НОВИНИ