На початку гри агресивнішим був «Реал», який і відкрив рахунок у матчі. зробив це новачок команди Асенсіо красивим ударом із-за штрафної. Але «Севілья» несподівано зуміла зрівняти цифри на табло після чудової гри в чужій штрафній Вітоло і точного удару в кут воріт Васкеса.

В другому таймі уже агресивнішими були севільці. В середині другої половини гри вони вийшли уперед. На полі з'явився українець Коноплянка, який точно реалізував пенальті, що заробив Васкес. Але здобути перемогу в основний час їм не вдалося – на 93 хвилині капітан «Реала» Серхіо Рамос ударом головою перевів гру в овертайм.

У додані 30 хвилин активнішим був «Реал», але голкіпер «Севільї» впорався з дуже непростими ударами Бензема, Родрігеса і Васкеса.

А ось на останній хвилині втомлений захист «Севільї» не зміг зупинити прорив Карвахаля з флангу. Дані увійшов у штрафну і пробив Ріко, що і принесло «Реалу» Суперкубок УЄФА.

Суперкубок УЄФА

«Реал» - «Севілья» 3-2

Гол: Сенсіо, 22, Рамос, 90+3, Карвахаль, 119 - Васкес, 40, Коноплянка, 72 (пен)

«Реал»: Касілья, Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело, Каземіро, Ковачич, Лукас Васкес, Мората, Іско (Модріч, 66), Асенсіо.

«Севілья»: Ріко, Пареха, Каррісо, Колоджейчак, Іборра (Краневиттер, 73), Кийотаке, - Зонзи, Франко Васкес, Маріано, Вьєтто (Коноплянка, 68), Вітоло

 

ІА "Вголос": НОВИНИ